Klicka här för att göra egna barnvagnsskyltar med namn, datum och flagga!

Du ser på din dator hur skylten ser ut, innan du beställer den. Testa hur den ser ut genom att välja en eller två flaggor (det går även bra att välja tre flaggor). Datum-rutan är helt flexibel och du kan prova att skriva datumet med siffror eller bokstäver. Många kunder tycker att det räcker med årtalet och hoppar över både dag och månad.

Barnvagnsskyltar med namn, datum och flagga på Stokke barnvagn. Detta är Sveriges finaste skylt - gjord för med omsorg för din bebis.
Bild på barnvagnsskyltar

Swedish Plate Original Barnvagnsskyltar är helt rostfria eftersom de är gjorda i fin aluminium.

Skyltarna har en äkta 3M Scotchlite reflexfolie på framsidan, för att du ska synas extra bra i mörkret. Storleken är 25 x 7,5 cm och den har rundade hörn så att de inte är vassa. Skylten har två hål för upphängning, vilket gör det enkelt att hänga upp den på barnvagnen med de bifogade små kedjorna. Om det inte finns något lämpligt ställe på barnvagnen att fästa kedjorna på brukar det gå bra att använda två säkerhetsnålar istället.

Vet du inte vad ska köpa i present? Det här är en mycket uppskattad gåva att ge bort vid födsel, dop och födelsedagar.

<body> <SPAN STYLE="display:none;"> <!-- At this place, you may place text for better search engine statistics. --> </SPAN> </body>